20 kärleksillusioner som försvinner efter 20 år

Första drömmar och kärleksförväntningar som kraschade mot verkligheten.

Livsmässiga läsare kan naturligtvis titta på tjejer i 20-talet med ett nedlåtande leende och ett leende. Men även vid den här tiden har tjejerna redan lyckats dela med sig av några barndomsillusioner om relationer och fylla stötar på sina unga pannor. Vi har samlat de mest populära svaren från 20-talet.

Verklig kärlek är en gång i livet

”När jag släppte upp min första unga man vid 19 års ålder verkade det som om livet var över. Andra gången kommer du inte att älska lika mycket som första gången. Hjärtat är trasigt och känns aldrig riktigt igen. Men nu blev jag kär igen och var glad. Och sedan var det fler fans, och jag insåg att det finns många killar runt, och mitt hjärta är stort och varmt ”- Vika, 23 år gammal.

Ingenting är viktigare än relationer

”Efter skolan verkade det för mig att om jag var ensam, så var det något fel med mig. Och alla tårar, glädje och spänning på grund av killarna – det här är det verkliga livet. Om jag återvände i 20-talet skulle jag inte slösa tid på relationer alls, särskilt så smärtsamma som de var. Det skulle vara bättre att resa mer, studera och ha kul med vänner. Kärlek hittade mig ändå, precis senare ”- Lilia, 27 år.

Sann kärlek kan vara komplex och full av drama, som i en film

”Som i filmerna var det mycket, men år 20 insåg jag att du måste vara med en person precis tills du är nöjd med honom. Inte att hålla fast, inte spara och inte dödas eftersom något inte är limmat ”- Daria, 25 år gammal.

Kärlek är när du ger allt utan att kräva något i gengäld

”Efter en serie relationer gjorde jag en sorglig slutsats: behandla andra som de behandlar dig. Det vill säga i ett förhållande måste du ge upp så mycket som du får, inte mer. Annars finns det onödiga förväntningar från en man, bittra besvikelser och en känsla av förödelse från det faktum att hon gav mer än hon fick i gengäld. ”- Maria, 26.

Om han älskar är du det viktigaste för honom

”Killarna har en massa andra mycket viktiga saker: arbete, underhållning, vänner (det är fortfarande viktigare att inte bli och inte bli förolämpad), släktingar. Och du måste ha dina egna lika viktiga livssfärer, du kan inte hänga på och hålla fast vid en ”- Olga, 27 år gammal.

Älskar du? Gift dig med honom!

”Vid 20-talet verkade det som om jag behövde gifta mig omgående, just nu! Så som alla andra, annars har jag inte tid. Universitet – gifta dig – ett barn – det är programmet för en vanlig tjej. Som ett resultat skilde vi oss efter sex månader och ett år senare skilde vi oss … I äktenskapet blev jag inte besviken, och när jag träffade min man gifte jag mig lyckligt igen. Men var hade du bråttom på 20-talet? Det är inte klart ”- Anastasia, 29 år gammal.

När du examen från universitetet ska du redan vara gift och ha barn

”När jag gick i skolan tänkte jag att jag om fem år skulle möta mitt livs kärlek, gifta mig och få mitt första barn. Och när jag fick mitt examen insåg jag att livet på att bygga en familj inte slutar där. Allt har precis börjat – jag vill se världen, visa mig själv – det finns för många intressanta händelser och intressanta män runt! Ofarna, dumma, redan gift och med barn skulle sitta där ”- Aliya, 29 år.

Med söt paradis och i en hydda

”Vi är naturligtvis väldigt unga och lär oss bara och börjar arbeta. Men det är fel att skämmas för dina materiella önskningar och vanliga vardagliga behov. Inga andliga värden och höga kärleksord kan ersätta förmågan att tjäna pengar för mat, gemensam fritid, en hyrd lägenhet eller ge en gåva. Jag insåg att om en ung man hänvisar till det faktum att han inte har några pengar, så är detta bara en ursäkt för att få det du vill utan ansträngning. Materiella önskningar driver oss framåt och förenar oss ”- Marina, 24 år gammal.

Älskarnas utbildning och sociala status är inte viktig

”Det verkade för mig att alla dessa sociala skillnader var nonsens från gammaldags föräldrar, och sådana uttalanden härrör från beräkningen. Men redan på universitetet började jag märka hur mycket vi börjar avvika i intressen, hobbyer och behov med tidigare klasskamrater och bekanta som inte försöker få en högre utbildning eller inte planerar för sin framtid. Även vid 21 blir denna skillnad mycket märkbar. Kärlek ensam lyckades inte jämna ut detta ”- Aliya, 24 år.

I kärlek händer allt av sig själv

”För mig i relationer var det en obehaglig överraskning att, det visar sig, att älskare inte läser varandras tankar, är okänsliga för varandra, och i allmänhet måste många saker diskuteras och överenskommas. Annars tar vi anstöt, grälar och skadar i allmänhet varandra. Jag förstod bara att detta ”vi behöver arbeta med relationer” bara när jag växte upp lite ”- Regina, 28.

Du är bara två i ett förhållande – du och han

”Vid 19 års ålder flyttade vi in ​​med en ung man. Vi var säkra på att båda vuxna, oberoende, såg allt så kategoriskt. Jag kom inte så bra överens med hans mamma, min pappa tyckte inte om honom. Men vad betyder det, tänkte jag? Det visade sig vara enormt. Först var vi fortfarande dåraktiga barn för dem. För det andra påverkade föräldrar oss både i nuet och i det förflutna – för att var och en av oss hade vår egen familjeställning och uppväxt. Och visdom att kunna förhandla räckte naturligtvis inte. Vi kämpade mycket och slutade med att bryta upp. Nu tittar jag alltid närmare på hur en ung man talar om sina föräldrar, hur han behandlar sin mamma och vilka tankar om familj och relationer han tog fram från barndomen. ”- Alena, 28 år gammal.

Med mig kommer han att förändras

“Jag först först vid 28 att om en person ljög för andra, så kommer han att ljuga för dig. Om han i princip talar dåligt om kvinnor, så handlar det också om dig. Om han använde andra kommer du att vara det. Människor förändras inte, särskilt män ”- Natalia, 28 år gammal.

Stämpeln i passet och barnens födelse gör en man ansvarig

”Jag gifte mig tidigt och tänkte att nu skulle min man bli ansvarig och efter barnets födelse skulle han hjälpa och ta hand. Hur dumt det var! I själva verket beror allt på uppfostran i hans egen familj och på hans inställning till sin älskade kvinna redan före barns födelse ”- Ekaterina, 25.

Vänta på prinsen på en vit häst

”Sagor är sagor. Det finns inga prinsar. Det finns inga idealiska och du borde inte uppfinna sådana saker för dig själv ”- Elvira, 22.

Han hade förmodligen skäl

”När en kille inte visar uppmärksamhet, leta inte efter en ursäkt för honom, han vill bara inte” – Elizaveta, 26.

Det finns inga hemligheter i kärlek, bara uppriktighet

”Alla ljuger. Dr. House har rätt. Han fuskar, jag fuskar, och vi vill båda visas lite bättre i förhållandet än vi är. Det kommer inte alltid att finnas handlingar bakom ord utan ord före gärningar ”- Christina, 22 år gammal.